Homme algavad Tondi tennisekeskuses karikavõistlused

11.03.2020

Homsest pühapäevani toimuvad karikavõistlusedTondi tennisekeskuses Eesti karikavõistlused. Seoses tiheda võistlusgraafikuga jäävad paljud meie tippmängijad võistlustest kõrvale. Meestest on favoriidiks kolm viimast aastat hõbemedaliga leppinud Karl Kiur Saar, kellele pakuvad konkurentsi Carl Bret Parko, Kevin Suvi jt. Naistest pretendeerivad karikale eelkõige Helena Narmont, Sofiya Chekhlystova ja Valeria Gorlatš, aga miks ka mitte noorteklassis hästi esinevad Liisa Varul ja Anet Angelika Koskel.

Neljapäeval on mängude algus kell 10. Kõigil seitsmel väljakul mängitakse üksikmängude esimene ja teine ring ning paarismängude esimene ring. Reedel algab samuti võistluspäev kell 10 ja toimuvad üksikmängude ja paarismängude veerandfinaalid. Laupäeval on poolfinaalide ja pühapäeval finaalide päev, siis on mängude algus kell 11.

Ajakava ja tulemustega saab kursis olla siin

Mullu võitsid karikad meestest Kenneth Raisma ja naistest Maria Lota Kaul. Mõlema jaoks oli see teine karikavõit, Raisma võidutses esimest korda 2014. aastal ja Kaul 2016. aastal.

Naiste üksiksmängu finaalis alistas Maria Lota Kaul 15aastase Anet Angelika Koskeli, poolfinaali jõudsid Elisabeth Iila ja Julia Skripnik. Meeste konkurentsis sai Kenneth Raisma finaalis jagu Karl Kiur Saarest. See oli Saarele juba kolmas aasta järjest leppida karikavõistlusel hõbemedaliga. Napilt jäid finaali ukse taha Daniil Glinka ja Robin Erik Parts.

Paarismängu finaalis pidi seeniorpaar Liina Suurvarik / Piret Ilves tunnistama Helena Narmont / Anet Angelika Koskeli nappi 6/2, 4/6, 10/4 paremust. Meeste paarismängus võitsid tiitli Daniil Glinka / Karl Kiur Saar, kes alistasid Kenneth Raisma / Martin Randpere 6/3, 7/6(5).

 

Karikavõitjad viimasel viiel aastal

2015 Vladimir Ivanov ja Julia Skripnik

2016 Armand Levandi ja Maria Lota Kaul

2017 Mattias Siimar ja Elena Malõgina

2018 Siim Troost ja Lissi Kubre

2019 Kenneth Raisma ja Maria Lota Kaul

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad