Malõgina jäi Liepajas finaalikohast ühe geimi kaugusele

25.01.2020

Liepajas World Tennis AM53Tour 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril langes täna poolfinaalis konkurentsist Elena Malõgina (WTA 568), kui kaotas teisena asetatud hollandlannale Quirine Lemoinele (WTA 437) 7/6(4), 6/7(3), 0/6. Katriin Saar (WTA 998) kaotas eile veerandfinaalis napilt lõunanaabrile.

Malõgina ja 28aastase Lemoine vahelise poolfinaali esimene sett kulges murdmiste tähe all. Malõgina kaotas kohe oma pallingu, kuid murdis tagasi. Veelkord läks Lemoine murdega ette, aga Malõgina viigistas, võitis siis oma servigeimi nulliga, murdis kolmandat korda ja asus 4/2 juhtima. Paraku hollandlanna viigistas. Punkti-punkti heitluses jõuti kiire lõppmänguni, kus Malõgina suutis oma paremuse maksma panna ja 7/6(4) seti võita.

Teist setti alustas hollandlanna paremini ja läks 4/1 ette. Tasavägises mängus õnnestus Malõginal vastu murda ja seis 5/5ks viigistada. Üheteistkümnendas geimis murdis Malõgina veelkord, kuid matšivõidule servides ei suutnud oma pallingut hoida ja ka teine sett lõppes kiire lõppmänguga. Seekord läks 7/6(3) võit Lemoinele. Otsustavas setis läks hollandlanna oma teed ja võitis koguni 6/0.

Teises poolfinaalis võitis eilses dramaatilises veerandfinaalis Katriin Saare alistanud 18aastane lätlanna Elza Tomase eakaaslase slovakitar Viktoria Morvayova (WTA 622) 7/6(3), 6/2.

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad