Ojakäär võitis ülekaalukalt aasta esimese GP turniiri

08.01.2020

Möödunud nädalal peeti Las7aasta esimesed noorte GP turniirid. Võitjateks krooniti Oliver Ojakäär, Sofiya Chekhlystova, Edwin Averjanov ja Marie Johanna Lapimaa.

Tondiraba tennisehallis toimunud GP turniiri kuni 16aastastele poistele võitis ülekaalukalt Oliver Ojakäär, kes viie kohtumise peale loovutas vastastele vaid kuus geimi. Finaalis alistas ta 6/1, 6/0 Markus Kristofer Sinivee ja poolfinaalis 6/0, 6/1 Richard Martell Eeki. Sinivee võitis poolfinaalis 6/0, 6/1 Erko Nigulat. Lohutusturniiri võitis Adrian Koroljov. Paarismängus alistasid Sinivee / Mathias Tempel pingelises finaalis 3/6, 7/5, 10/8 Nigula / David Mikelaishvili. Poolfinaali jõudsid Ojakäär / Erik Nikopensius ja Eek / Robert Raag.

Kuni 18aastaste tüdrukute GP turniir peeti Laagri tennisekeskuses. Seal võidutses Sofiya Chekhlystova, kes finaalis alistas 6/3, 6/3 Gerda Reinaru ja poolfinaalis 6/0, 6/0 Maarja Leinštrepi. Reinaru alistas poolfinaalis 6/1, 6/0 Diandra Suitso. Lohutusturniiri võitis Angelina Zhumadilova. Paarismängus võitsid Reinaru / Suitso, finaalis alistasid nad Maily Märss / Angelina Zhumadilova. Poolfinalistid õlis Lisette Aljas / Anna Maria Tottrup ja Emma Namnieks / Vladislava Zautina.

Pärnus toimus GP turniir kuni 12aastastele poistele. Finaalis alistas Edwin Averjanov 6/2, 6/1 Kristofer Karise. Poolfinaalides sai Karis 4/6, 6/3, 6/4 jagu esimese asetusega Luukas Raudkivist ja Averjanov võitis 6/4, 6/3 Ken Inki. Lohutusturniiri võitis Kaspar Jaani. Paarismängus said Ink / Raudkivi revanši, kui võitsid finaalis Averjanov / Karist 6/4, 6/3. Poolfinalistid olid Klim Paškov / Ronaldo Suursoo ja Ats Andre Merila / Nikita Smirnov.

Tartus Tähtvere tennisekeskuses peeti GP turniir kuni 12aastastele tüdrukutele. Võitjaks krooniti Marie Johanna Lapimaa, kes finaalis alistas Kätriin Reinvaldi 7/6(5), 6/3. Poolfinaalides võitis Lapimaa 6/3, 6/4 Jasmine Sheini ja Reinvald 6/1, 6/1 Kiira Paškovi. Lohutusturniiri võitis Hanka Mühlberg. Paarismängus alistasid Shein / Miriam Ränkel finaalis 6/2, 6/3 Lapimaa / Reinvaldi, poolfinaali jõudsid Sofia Holst / Simona Ladva ja Hanka Mühlberg / Kaisa Varul.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad