Malõgina sai Stockholmis finaalis kaotuse

03.11.2019

Elena Malõgina (WTA 718) EMV93tegi Stockholmis väga hea turniiri, kui jõudis finaali. Paraku pidi seal venelanna Anastasia Kulikova (WTA 553) 7/5, 6/3 paremust tunnistama.

19aastane Kulikova on Stockholm Openi mullune võitja ja tänane on talle juba kolmas ITF turniiri võit sellel aastal ja viies karjääri jooksul. Eakaaslase Malõgina parimad saavutused on suvisel Pärnu Merko Openil ja Herkalionis finaali jõudmine.

Esimene sett oli väga murdmiste rohke. Malõginal õnnestus vastase serv murda kolmel korral, kuid Kulikoval neljal korral ja nii läks sett 7/5 Kulikovale. Teises setis murdis Kulikova seitsmendas geimis. Järgmises geimis oli Malõginal küll üks murdepall, aga seda ei realiseerinud. Kulikova murdis veelkord ja võitis 6/3.

Kohtumine kestis tund ja 21 minutit. Kulikova lõi viis serviässa ja tegi kolm topeltviga, Malõgina ässa kirja ei saanud ja topeltvigu kogunes viis. Murdepallidest realiseeris Kulikova 12st kuus ja Malõgina seitsmest kolm.

Malõgina võitis avaringis 18aastast poolatari Stefania Rogozinska Dziki (WTA 782) pingelises kohtumises 4/6, 6/3, 6/1. Teises ringis 19aastase Nicole Nadeli vastu Malõginal raskusi polnud ja ta võitis 6/3, 6/0. Veerandfinaalis alistas Malõgina 20aastase venelanna Anna Ukolova (WTA 836) 6/3, 6/3 ja poolfinaalis 23aastase Rootsi tennisisti Jacqueline Cabaj Awadi (WTA 522) 6/1, 7/6(9).

Järgmisel nädalal võistlevad Eesti tennisistid Pärnus 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga Paf Openil.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad