Ivanov jäi finaalis tiitlikaitsjale alla

03.11.2019

Pärnu tennisehallis EMV142toimunud 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril Paf Open jõudis Vladimir Ivanov nii paaris- kui üksikmängus finaali, kuid paraku tiitlivõitu ei saanud kummaski mänguliigis.

 

Ükiskmängu finaalis oli Vladimir Ivanov (ATP 786) vastamisi mulluse võitja venelase Evgeny Tyurneviga (ATP 415). Meeste jaoks oli see viie aasta jooksul kaheksas omavaheline kohtumine – neli korda oli võitnud Tyurnev ja kolm korda Ivanov.

 

Esimeses setis jõudis Ivanov kohe avageimis murdepallini, kuid Tyurnev ei vääratanud. Tyurnev jõudis murdepallini neljandas ja kaheksandas geimis ning murdis Ivanovi servid ning võitis seti kindlalt 6/2.

 

Teine sett oli tasavägisem ja viiendas geimis õnnestus Ivanovil murdega 3/2 juhtima asuda, kuid Tyurnev viigistas. Sett lõppes kiire lõppmänguga, mille Tyurnev veenvalt võitis – 7/6(2).

 

Kohtumine kestis tund ja 24 minutit. Hea servijana tuntud Tyurnev lõi 16 ässa ja tegi kaks topeltviga, esimeselt servilt teenis punkti 92% juhtudest. Ivanov sai kirja kaks ässa ja kolm topeltviga.

 Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad