Glinka jäi napilt poolfinaali ukse taha

03.10.2019

Daniil Glinka (ATP 1220) näitas Ter153Falunis 25 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril suurepärast taset, kuid kaotas veerandfinaalis 22aastasele soomlasele Patrik Niklas-Salminenile (ATP 560) 3/6, 6/7.

Põhitabelis kaks suurepärast kohtumist pidanud Glinka (alistas endast ligi tuhat kohta eespool oleva prantslase Baptiste Crepatte (ATP 280) ja mängis kindlalt üle Sandro Koppi (ATP 817)) tegi hea esituse ka veerandfinaalis.

Esimeses setis oli Glinka neljandas geimis hädas oma servi hoidmisega, kuid suutis kaheksandal geimpallil geimi võita. Kaheksandas geimis õnnestus soomlasel siiski murda ja sett 6/3 võita.

Teises setis oli Glinkal kaheksandas geimis kasutada neli murdepalli, aga need jäid realiseerimata ja tasavägine sett kulges kiiresse lõppmängu, kus soomlane teisel matšpallil 7/6(6) võidu vormistas.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad