Pormeister ja Ahonen jõudsid rannatennise EMil kaheksa parema sekka

10.09.2019

Eesti koondis osales rannatennis koondismöödunud nädalal Bulgaarias Euroopa Meistrivõistlustel rannatennises. Suurepärase tulemuse tegid Eneli Pormeister ja Ott Ahonen segapaaris, kus nad jõudsid veerandfinaali.

Pormeister / Ahonen alistasid esmalt portugallased Manuela Cunha / Henrique Freitas 6/4, 7/5 ja seejärel ülitasavägises kohtumises seitsmenda asetusega hispaanlased Sabrina Lopez / Gerard Rodriguez 7/6(1), 5/7, 10/3. Kaheksa parema hulgas, kus nad olid ainsad asetuseta mängijad, pidid nad paraku tunnistama kolmanda asetusega Venemaa paari Irina Glimakova / Nikita Burmakin 6/2, 6/3 paremust. Finaalis olid vastamisi kaks Itaalia paari, kellel turniiri esimene ja teine asetus. Flaminia Daina / Doriano Beccaccioli alistasid Sofia Cimatti / Tommaso Giovannini 6/4, 6/2.

Kätlin Lattik / Priit Pihl saavutasid 6/4, 6/1 võidu Portugali paari C. Alexandrino / Pedro Maio üle, kuid kaotasid viienda asetusega Prantsusmaa paarilie Mathilde Hoarau / Theo Irigaray 1/6, 4/6.

Naispaaris võitsid Lattik / Pormeister avaringis Küprose paari Constantia Efstathiadou / Liudmila Hadjunicola koguni 6/0, 6/0, kuid pidid seejärel hilisemate Euroopa meistrite itaallannade Sofia Cimatti / Gulia Gasparri 6/1, 6/0 paremust tunnistama. Renate Marilin Hinno / Ilona Poljakova jäid võiduta.

Meespaaris said nii Ahonen / Pihl kui Andri Reiman / Aldo Umal põhitabelis kaotuse ja kukkusid lohutusringi. Ahonen / Pihl alistasid avaringis Ungari paari Norbert Godor / Gergely Kisgyorgy 6/2, 7/6(1) ja Küprose paari Giorgos Andreu / Marios Klitou 6/2, 6/1, kuid kaotasid siis 3/6, 2/6 Kreeka paarile Georgios Karvasillis / Andreas Pelekanos. Reiman / Umal kaotasid avaringis 1/6, 6/7(4) Saksamaa paarile Alexander Bailer / Sven Bolsmann, kes lõpuks lohutusturniiri võitsid.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad