Eestlaste jaoks said ITF turniirid selleks nädalaks läbi

29.08.2019

Eesti meeste esikolmikSwiss Open Gstaad Tennis tournament – Jürgen Zopp (ATP 431), Vladimir Ivanov (ATP 802) ja Kristjan Tamm (ATP 910) – kes septembri teisel nädalal Kreekasse Davis Cupile sõidavad (neljas koondislane on Kenneth Raisma (ATP 1220), osalesid sel nädalal ITF turniiridel.

Irpinis World Tennis Tour 25 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril viis loos Jürgen Zoppi ja Vladimir Ivanovi kohe avaringis vastamisi ja teise ringi pääses Zopp tulemusega 6/4, 6/1. Seal oli Zopp vastamisi 31aastase ukrainlase Artem Smirnoviga (ATP 702) ja sai 3/6, 1/6 kaotuse.

Zopp ja Ivanov tegid kaasa ka paarismängus. Esimeses ringis alistasid nad Ukraina paari Oleksii Krutykh / Ivan Sergeyev 6/4, 6/2. Veerandfinaalis oli vastas teise asetusega Usbeki paar Sergey Fomin / Jurabek Karimov. Esimeses setis murdsid nad vastase servi kahel korral, kuid usbekid viigistasid mõlemal korral, kiires lõppmängus mängisid eestlased 5:2 edu maha ja kaotasid 9:11. Teises setis läks Usbeki paar oma teed ja võitis 6/1.

Kristjan Tamm osales Harenis World Tennis Tour 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril. Esimeses ringis alistas ta  23aastase belglase Benjamin Dhoe (ATP 677), kellel oli turniiri seitsmes asetus, tulemusega 6/3, 6/2. Teises ringis tuli aga 34aastase sakslase Stefan Seiferti (ATP 1034) käest vastu võtta 3/6, 3/6 kaotus.

Paarismängus oli Tamme partneriks on Adil Kalyanpur Indiast. Esimeses ringis said nad tasavägises kohtumises 6/3, 3/6, 10/8 jagu hollandlastest Glenn Smits / Bart Van den Berg. Veerandfinaalis kohtusid nad neljanda asetusega Hollandi paariga Guy Den Heijer / Sidane Pontjodikromo ja tuli leppida 5/7, 4/6 kaotusega.

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad