Kubre võitis ITF Juniors turniiri Hankos

19.08.2019

EMV74Möödunud nädalal Soomes Hankos peetud ITF Juniors 5. kategooria turniiril oli võidukas Lissi Kubre, kes võitis võistluse settigi loovutamata.
Turniiril esimesena asetatud Kubre oli avaringis vaba. Teises ringis mängis eestlanna kindlalt 6:0, 6:1 üle Venemaa esindaka Ekaterina Gromi. Kolmandas ringis oli Kubrel pisut võitluslikum mäng soomlanna Peppi Ramstedtiga, kelle üle sai ta võidu 7:5, 6:3. Veerandfinaalis loovutas eestlanna Ksenia Aureevale mõlemas setis ühe geimi ja võitis taas kindlalt 6:1, 6:1. Poolfinaalis oli Kubre 6:2, 6:4 üle venelanna Sofiia Suslovast. Finaalmängus bulgaarlanna Viktoria Veleva vastu võitis eestlanna avaseti kindlalt 6:1, kuid teises setis tuli turniirivõidu nimel pidada ka kiire lõppmäng. Ka siin näitas Kubre head mängu ja vastasel õnnestus võita vaid üks punkt. Finaalivõidu vormistas eestlanna tulemusega 6:1, 7:6(1).

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad