Kontaveit alistas Kerberi ja jõudis Cincinnatis teise ringi

13.08.2019

Anett Kontaveit (WTA 20) Kontaveitalustas Cincinnati WTA Premier 5 turniiri magusa võiduga, kui alistas Angelique Kerberi (WTA 13) 7/6(7), 6/2.

Esimene sett oli ülitasavägine ja mõlemalt poolt kahe murdega jõuti seisuni 6/5. Siis jõudis Kontaveit sakslanna  servil ka ühe settpallini, kuid Kerber kaitses selle ja sett lõppes kiires lõppmängus. Kontaveit jäi küll 3:5 kaotusseisu, kuid seejärel mängis hiilgavalt päästes ise ühe settpalli ja võites seti 7/6(7).

Teist setti alustas eestlanna kahe järjestikuse murdega ja läks 4/0 ette. Kerber suutis raskustega kaks geimi võita, kuid ei enamat. Seisuga 6/2 kindlustas Kontaveit pääsu teise ringi, kus läheb vastamisi 18aastase poolatari Iga Swiatekiga (WTA 55).

Mõlemad lõid kohtumises kolm ässa, topeltvigu kogunes sakslannal samuti kolm, eestlanna arvele jäi üks. Murdepallidest realiseeris Kontaveit 11st neli ja Kerber kolmest kaks. Üldskoor eestlanna kasuks 81:63.

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad