Eesti Noorte Meistrivõistlused on jõudnud otsustavate mängudeni

12.08.2019

Möödunud WS16anädalal selgusid Eesti noorte meistrid U12 ja U16 vanuserühmades. Sel nädalal on U14 ja U18 vanuserühmade turniir jõudnud otsustavate mängudeni. Homme on poolfinaalide päev, võistlused algavad Kadrioru Tennisekeskuses kell 10.

Kuni 14aastaste vanuserühmas on poiste üksikmängu poolfinaalides vastamisi Markus Mölder ja Matthias Uwe Kask ning Georg Strasch ja Villem Aadamsoo. Samaealiste tüdrukute konkurentsis on võitlevad finaalikoha eest Brit Martin ja Alissia Aleksandra Kivi ning Emma Namnieks ja Andrea Roots.

Paarismängu finaalides on poistest vastamisi Aadamsoo / Strasch ja Kask / Robert Raag, tüdrukutest Martin / Roots ja Namnieks / Vladislava Zautina ning segapaaris Mölder / Desire Pärn ja Kask / Mändma.

Kuni 18aastaste vanuserühmas on noormeestest poolfinaalides vastamisi Alexander Georg Mändma ja Ronan Vahtras ning Kevin Suvi ja Marten Murrand. Neidudest jõudsid poolfinaalidesse Anat Angelika Koskel ja Liisa Varul (pildil) ning Aurelia Riga ja Polina Ramenskaja.

Paarismängus on noormeestest finaalikoha kindlustanud Alex-Andre Ojassalu / Vahtras, teine poolfinaal Oskar Irdoja / Murrand ja Martin Petuhov / Suvi vahel jäi vihma tõttu pooleli. Neidudest jõudsid finaali Viktoria Kleer Kliimand / Varul, kes ootavad vastast poolfinaalist Elisabeth Iila / Ramenskaja vs Koskel / Helena Narmont. Segapaaris tuleb meisttitiitli heitlus Murrand / Varul ja Marcus Kevin Rõuk / Koskel vahel.

Viimased finaalid peetakse kolmapäeval. Lõuna paiku (mitte enne kella 14) toimub auhinnatseremoonia, kus medalid saavad kaela kõikide vanuserühmade võistlejad.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad