Kontaveiti hea hoog rauges Pliskova vastu

08.08.2019

Anett Kontaveit (WTA 19) Kontaveitalustas Toronto WTA Premier 5 turniiri väga hästi, kui alistas esimestes ringides kogenud mängijad Maria Sharapova ja Carla Suarez Navarro. Kolmandas ringis tuli aga maailma kolmanda reketi Karolina Pliskova 6/3, 7/5 paremust tunnistada.

Kohtumine algas tasavägiselt ja Kontaveitil õnnestus murdega 2/1 juhtima minna. Paraku kaotas seejärel oma servigeimi ja seis oli taas viigis. Seitsmenda geimi võitis Pliskova nulliga, sai sellest indu ning võitis seti 6/3. kolm geimi järjest, sett 6/3 tšehhitarile.

Tšehhitar võitis viis geimi järjest ja läks teises setis 2/0 ette. Seejärel võitis Kontaveit üle mitme geimi oma pallingu ja kutsus treeneri teist korda väljakule. Nigel Searsi innustus rohkem võidelda kandis vilja ja Kontaveit murdis ning viigistas seisus. Punkt-punkti mäng püsis seisuni 5/5. Viimased kaks geimi võitis Pliskova ja pääses veerandfinaali.

Kohtumine kestis tund ja 19 minutit. Kontaveit lõi viis serviässa ja tegi neli topeltviga, Pliskova sai kirja kuus ässa ja kolm topeltviga. Suurim vahe tuli esimeselt servilt teenitud punktides – Kontaveitil 58%, Pliskoval 80%. Murdepalle realiseeris eestlanna viiest kaks ja tšehhitar 11st neli.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad