Kontaveit edenes Torontos kolmandasse ringi

07.08.2019

Toronto kontaveit-miamiWTA Premier 5 turniiri avaringis Maria Sharapovast jagu saanud Anett Kontaveit (WTA 19) läks teises ringis vastamisi hispaanlanna Carla Suarez Navarroga (WTA 26). Avaseti 7/5 võitnud eestlanna oli teises seti 3/1 juhtimas, kui Suarez Navarro andis vigastusele viidates loobumisvõidu.

Mängu algus oli Kontaveitil rabe, oma pallingul tegi ta avageimis kolm topeltviga, kuid siiski suutis raske geimi võita. Murdis seejärel ka hispaanlanna pallingu, kuid siis võitis Suarez Navarro kolm geimi järjest. Kontaveit murdis veelkord ja seisul 5/4 oli kasutada kaks settpalli, aga hispaanlanna kaitses need. Kaheteistkümnendas geimis võitles eestlanna veel settpalli, mille ka realiseeris.

Teine sett algas esimesele sarnaselt, kuid hispaanlannat hakkas segama vigastus ja seisul 3/1 eestlanna kasuks, andis Suarez Navarro loobumisvõidu.

Kontaveit oli hädas oma serviga. Kohtumise jooksul õnnestus lüüa küll kaks serviässa, kuid topeltvigu kogunes kuus, esimese servi õnnestumisprotsent oli  59. Kohtumine oli väga murdmisterohke, mõlemal mängijal oli 11 murdevõimalust, eestlanna kasutas neist viis ja hispaanlanna kolm.

Kaheksandikfinaali vastane selgub Karolina Pliskova (WTA 3) ja ameeriklanna Alison Riske (WTA 37) vahelisest kohtumisest.

 Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad