Kontaveit sai pingelises lahingus jagu Sharapovast

06.08.2019

Anett Kontaveit (WTA 19) kontaveit-miamialistas Toronto WTA Premier 5 turniiri avaringis venelanna Maria Šarapova (WTA 81) tasavägises võitluses 4/6, 6/3, 6/4.

Esimest setti alustasid mõlemad servigeimi kaotusega, siis aga võitsid kahel korral omad ja tablool viiginumbrid 3/3. Seitsmendas geimis õnnestus venelannal veel kord Kontaveiti serv murda ja sellest piisas esimese seti 6/4 võiduks.

Teises setis oli mõlemal palju murdevõimalusi – Kontaveit realiseeris seitsmest kaks ja Sharapova kuuest ühe. Eestlanna serv õnnestus paremini kui esimeses setis ja ka muud näitajad olid paremad, sett 6/3 Kontaveitile.

Kolmandas setis hoidsid mõlemad oma servi seisuni 4/4. Üheksandast geimis kujunes maratongeim, mis kestis 17 minutit. Sharapoval oli kasutada seitse geimpalli, Kontaveitil kolm murdepalli, millest viimase ta realiseeris ja võitis seti 6/4.

Kohtumine kestis kaks tundi ja 41 minutit. Kontaveit lõi mängu jooksul ühe ässa ja tegi kuus topeltviga, Sharapova kontole jäi seitse ässa ja kaheksa topeltviga. Äralööke kogunes Kontaveitil 26 ja Sȟarapoval 25, lihtvigu 35 ja 36. Kogupunktisummas võitis Kontaveit 108:100.

Teises ringis läheb Kontaveit vastamisi kas Venus Williamsi (WTA 56) või Carla Suarez Navarroga (WTA 26).Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad