Laupäeval algasid Kadriorus Eesti Noorte Meistrivõistlused

05.08.2019

3.-14. augustil peetakse KENV148Kadrioru tennisekeskuses Noorte Meistrivõistlused. Tegemist on suve suurima turniiriga, sest osaleb ligi 200 noort neljas vanuserühmas. Võistlemas on kogu tenniseparemik, kelle seas tulevased Anettid, Kaiad ja Jürgenid.

8. augustini on võistlustules kuni 12aastased ja kuni 16aastased, turniir kulmineerub neljapäeval finaalidega. Neljapäeval on traditsiooniline mängijate pidu, kus kõigi osalejate vahel loositakse ka sel aastal välja kaks piletit Wimbledoni. Mängijatele valmistavad emad suure küpsisetordi.

9. augustil alustavad võistlemist kuni 14aastased ja kuni 18aastased. Viimased finaalid peetakse 14. augustil ja pärast seda toimub auhinnatseremoonia. Auhinnalaua on tänavu katnud Euronics, Tallink, Tallink Tennisepood, Tallink Tennisekeskus ja Apollo Kino.

Põhjust Kadriorgu tulla leiab kahe nädala jooksul iga päev. Toitlustamise eest hoolitseb Joel Ostrat oma toodetega ja Raimo Huberg, kes kümneks päevaks Rocca Al Mare tennisekeskuse kohviku Esireket Kadriorgu kolib. JURA kostitab maitsva kohviga. Sarnaselt meistrivõistlustele maksab tass kohvi 1 euro ja kogu saadud tulu annetab Rickman Trade noorte tennisesse pallide ostmiseks. Juulis Kalevi tennisekeskuses toimunud meistrivõistlustel koguti 344 eurot.

Pärast meistrivõistlusi toimuvad neljal päeval klubide karikavõistlused: 15.-16. augustil mängivad noored ja 17.-18. augustil täiskasvanud.

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad