Avaseti võitnud Zopp langes Sopoti Challengeril konkurentsist

02.08.2019

Eesti meeste DSC_8247KärgFotoOÜesireket Jürgen Zopp (ATP 364) oli eile Sopoti Challengeril itaallase Paolo Lorenzi (ATP 114) ees 4/1 juhtimas, kui mäng peatati. Kohtumine jätkus täna, Zopp võitis avaseti, kuid kaotas kaks järgmist 6/2, 3/6, 4/6.

Avasetis asus Zopp kohe 4/0 juhtima. Seejärel õnnestusel Lorenzil oma servigeim võita, kuid siis mäng peatati. Täna jätkunud mängus sai eestlane avaseti võidu 6/2. Teises setis läks kolmandana asetatud itaallane murdega ette ja kuigi Zoppil õnnestus tagasi murda, võitis lõpuks ikkagi seti Lorenzi 6/3. Otsustava seti lõpp oli pingeline. Üheksandas geimis oli itaallasel kasutada kolm matšpalli, kuid Zopp päästis kõik.

Zopp lõi kaheksa serviässa ja tegi seitse topetlviga, Lorenzil kogunes nii ässasid kui topeltvigu kolm. Murdepallidest realiseeris Zopp 10st neli ja Lorenzi 12st neli.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad