Noorte GP turniiril sai Murrand topeltvõidu

30.07.2019

Tähtvere ML187Tennisekeskuses toimunud noorte GP 2×16 turniiril kuni 16aastastele noormeestele sai Marten Murrand topeltvõidu.

Marten Murrand loovutas neljast kolmes kohtumises vastasele vaid ühe geimi, ainult poolfinaalis alistus Matthias Uwe Kask tulemusega 6/4, 7/5. Finaalis võitis Murrand Enrico Nurmet. Nurme sai poolfinaalis 6/2, 6/1 jagu Villem Aadamsoost. Lohutusturniiri võitis Hugo Kristianson.

Teises tugevusgrupis võitis Jakob Eduard Laul, kes finaalis alistas 6/3, 6/4 Gleb Paškovi, poolfinaali jõudsid Joonas Arnover ja Sten Hiiesalu.

Paarismängus võitsid Murrand / Aadamsoo. Poolfinaalis alistasid nad 6/0, 6/3 Kask / Robert Raagi ja pingelises finaalis 6/4, 7/6(12) Nurme / Robin-Ry Mardi. Nurme / Mardi said poolfinaalis 3/6, 6/3, 10/6 jagu Andri ja Indrek Soomest.

 Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad