Ivanovil võimalus võita kolm meistritiitlit

11.07.2019

Eile oli meistrivõistlustel VIpoolfinaalide päev ja selgusid, kes mängivad kõige kirkamatele medalitele. Tiitlikaitsjad Vladimir Ivanov ja Katriin Saar jätkavad kaotusteta. Ivanov jõudis finaali nii üksikmängus kui mees- ja segapaaris, Saar üksikmängus ja naispaaris.

Meeste üksikmängus võitis Vladimir Ivanov tasavägises heitluses Siim Troosti 7/6(1), 7/6(5), 7/5. Kristjan Tamm sai Kenneth Raismast jagu neljas setis 2/6, 6/2, 6/2, 7/6(4). Meeste üksikmängu finaal peetakse reedel.

Naiste üksikmängu poolfinaalides alistas Valeria Gorlatš 7/6(3), 6/3 Helena Narmonti ja Katriin Saar 6/1,7/5 Maileen Nuudi. Saare ja Gorlatši vaheline duell peetakse täna teise mänguna pärast meeste paarismängu finaali, kus kohtuvad vennad Siimarid ja Ivanov / Raisma.

Poolfinaalide põhjal võib ennustada väga põnevat vastasseisu, sest mõlemad alistasid vastased kolmes setis. Mattias ja Kristofer Siimar võitsid Martin Randpere / Kristjan Tamme 1/6, 6/2, 6/2 ja Ivanov / Raisma alistasid Siim Troost / Robin Erik Partsi samuti kaotusseisust 2/6, 6/3, 6/2. Finaalkohtumine algab täna kell 15.

Naiste paarismängu poolfinaalides said Helena Narmont / Anet Angelika Koskel üsna kindlalt 6/4, 6/1 jagu Viktoria Kleer Kliimand / Elena Malõginast. Katriin Saar / Sofiya Chekhlystova alistasid rohkem kui kaks tundi kestnud lahingus 6/3, 3/6, 7/6 Valeria Gorlatš / Maileen Nuudi. Paarismängu võitjad selguvad reedel, kohtumine algab kell 15.

Täna viimase kohtumisena pärast meeste paarismängu ja naiste üksikmängu peetakse segapaarismängu finaal, kus omavahel on vastamisi Helena Narmont / Kevin Suvi ja Vladimir Ivanov / Elena Malõgina.

Enne finaalmänge (algusega kell 12) on kavas võistkondlik turniir, kus osalevad harrastustennisistidest avaliku elu tegelased. Tiitlit lähevad kaitsma olümpiasangarid (seekord koosseisus Allar Levandi, Indrek Sei, Toomas Tõniste ja Mart Poom), nendele vastu astuvad näitlejad, poliitikud, meediategelased jt.

Loomulikult on avatud Wimbleoni telk, kus saab näha ülekandeid Wimbledonist, pakutakse maasikaid vahukoorega ja JURA kostitab maitsva kohviga. Herne kohvikul on spetsiaalne grillmenüü, mille kõrvale saab soodsa hinnaga Saku õlut. Keskuse parklas on avatud pop-up Tallink Tennisepood, kus saab soodushinnaga tennisevarustust soetada.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad