Saara Orav võitis Saksamaal ITF noorteturniiri

07.07.2019

Bruchköbelis toimunud saara4-kategooria ITF turniiril võitis 17aastane Saara Orav tiitli nii üksik- kui paarismängus.

Avaringis alistas ta kindlalt austerlase Sara Erenda 6/2, 6/0, teises ringis tuli välja kaotusseisust ja võitis venelanna Alexandra Vasilyeva 4/6, 6/3, 6/3 ja kolmandas ringis sai jagu sakslanna Laura Isabel Putzist 7/5, 6/3. Veerandfinaalis alistus austraallanna Charlotte Kemenaers-Pocz 6/1, 6/3, poolfinaalis tšehhitar Zdena Safarova ja finaalis sakslanna Nicole Rivkin.

Paarismängus koos austraallanna Kemenaers-Pocziga oli kõige tasavägisem poolfinaal, kus Saksa-Rootsi paari Sarah Mueller / Izabelle Persson võideti tulemusega 3/6, 6/2, 10/6. Finaalis võideti belglannasid Amelie Van Impe / Hanna Vandewinkel 6/4, 6/3.

Tallinnas toimunud 4-kategooria ITF turniiril võitis eestlastest tiitli Sofiya Chekhlystova paarismängus koos soomlanna Ella Haavistoga.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad