Serviga hädas olnud Kanepi langes Wimbledonis konkurentsist

04.07.2019

Kaia Kanepi (WTA 76) TENNIS-FRA-OPEN-WOMENpidi Wimbledoni teises ringis tunnistama šveitslanna Belinda Bencici (WTA 13) 6/3, 6/1 paremust.

Avasetis jõudis Bencic teises geimis murdepallini, kuid Kanepi päästis selle ja jõudis järgmises geimis ise murdeni ning läks 2/1 ette. Bencic sai aga kohe murde tagasi. Seisul 3/3 oli Kanepil taas murdevõimalus, kuid seda ei õnnestunud realiseerida ja seejärel kaotas napilt enda servigeimi ning jäi 3/5 taha. Järgmises geimis oli Bencic taas hädas servi hoidmisega, kuid võitis lõpuks neljandal settpallil 6/3.

Teises setis võitis Kanepi esimese pallingugeimi, kuid siis kaotas kuus geimi järjest ja seega seti 1/6.

Kanepi oli tõsiselt hädas serviga. Eestlanna esimene serv õnnestus vaid 46%, teiselt servilt võitis ta kõigest 17% punktidest. Kanepi servis neli ässa ja tegi kaheksa topeltviga, Bencici kontole kogunes kolm ässa ja neli topeltviga. Kanepi realiseeris kahest murdevõimalusest ühe, Bencic kaheksast neli.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad