Kanepi võitis raske mängu ja jõudis Wimbledonis teise ringi

02.07.2019

Kaia Kanepi (WTA 76) kanepi valgesalistas Wimbledoni turniiri esimeses ringis pärast avaseti kaotust 5/7, 7/5, 6/4 šveitslanna Stefanie Voegele (WTA 97).

Kanepi alustas mängu servimurdega, kuid Voegele murdis kohe vastu. Uuesti murdis Kanepi viiendas geimis ja asus 3/2 juhtima. Järgmises geimis päästis Kanepi ühe murdepalli ja teenis kaks geimpalli, aga šveitslannal õnnestus taas murre kohe tagasi saada. Järgmine murre toimus seisul 6/5, kui Voegele Kanepi servi kätte sai ja sellega avaseti 7/5 võidu kindlustas.

Teises setis murdis taas esimesena Kanepi, minnes 2/1 juhtima, aga Voegele murdis tagasi. Uuesti õnnestus Kanepil Voegele serv kätte saada 11. geimis ja seisul 6/5 asus servima seti võidule. Teenis esimese settpalli, kuid tegi siis järjest kaks topeltviga, andes šveitslannale võimaluse tagasimurdeks. Kanepi suutis õnneks kaks murdepalli päästa ning võitis seti teisel settpallil 7/5.

Otsustavas setis asus Kanepi murdega 2/0 juhtima ja oli ka punkti kaugusel 3/0 edust, kuid Voegele hoidis servi hoida ja võitis kolm geimi järjest, minnes 3/2 ette. Seisult 3/3 tehti kolm murret järejest ja Kanepi juhtis 5/4. Voegele oli taas väga lähedal murdmisele, kuid eestlanna päästis kolm murdepalli ja kolmandal matšpallil realiseeris võidu tulemusega 6/4.

Kohtumine kestis kaks tundi ja 21 minutit. Kanepi oli tõsiselt hädas esimese serviga (servis kaheksa ässa, aga tegi üheksa topeltviga), õnneks kohtumise lõpus see paranes. Voegele sai kirja kaks ässa ja viis topeltviga. Lihtvigu kogunes Kanepil koguni 61 (neist rabedas avasetis 24), sama palju oli ka äralööke. Voegele kontole jäi 23 äralööki ja 36 lihtviga.

Mäng oli mõlemapoolsete võimalustega, Kanepi realiseeris 16 murdevõimalusest seitse, Voegele 14st kuus.

Kanepi kohtub teises ringis Belinda Bencici (WTA 13) ja Anastassia Pavlyuchenkova (WTA 46) vahelise mängu võitjaga.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad