Tamtik võitis kodusel Tennis Europe turniiril hõbeda ja kulla

01.07.2019

Möödunud nädalal U12 poisid - Petrik Tamtiktoimus Tondiraba Tennisekeskuses Tennis Europe 3-kategooria turniir kuni 14aastastele. Eesti noortennisistidel läks hästi, paarismängus võideti nii poiste kui tüdrukute arvestuses, lisaks saadi üksikmängudest hõbe ja pronks.

Parima turniiri tegi Petrik Tamtik, kes üksikmängus jõudis finaali, kuid kaotas seal napilt venelasele Filip Avdeevile 6/2, 5/7, 6/7. Tamtiku tee finaali polnud kerge, poolfinaalis alistas ta kolmanda paigutusega Küproselase Andreas Pantazise 6/4, 3/6, 6/2 ja veerandfinaalis esimese paigutusega Denis Maijorovi samuti kolmesetilises lahingus 3/6, 7/5, 6/4.

Paarismängus said Tamtik ja Robert Raag turniirivõidu, kui alistasid finaalis Läti paari Stefans Audrins / Krijanis Sulcs 6/4, 7/6(4). Poolfinaalis said Tamtik / Raag tasavägises mängus 6/3, 4/6, 10/8 jagu esimese asetusega Eesti-Soome paarist Georg Strasch / Leo Stenlund.

Tüdrukutest jõudis üksikmängus poolfinaali Desire Pärn, kuid kaotas seal hilisemale võitjale makedoonlannale Iva Jovanovale. Paarismängus võitis Pärn koos Victoria Maria Mändmaga tiitli, alistades finaalis esimese asetusega paari Jovanova / Rinja Kautto 6/4, 6/2.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad