Tenniseliit otsib suveks Pärnusse vabatahtlikke

27.06.2019

15.-21. juulini toimub merko1Pärnus ITF World Tennis Tour turniir Merko Estonian Open, kus Eesti tennisetipud saavad ennast proovile panna rahvusvahelises seltskonnas.

Meestest on võistlustules kogu Eesti paremik eesotsas Jürgen Zoppiga. Naiste konkurentsis ei saa kõrge edetabelikoha tõttu osaleda Kontaveit ja Kanepi, aga ülejäänud on kõik valmis andma endast parimat.

Seoses sellise suure ürituse korraldamisega otsib tenniseliit vabatahtlikke, kes oleks valmis appi tulema. Vajame autojuhte, tehnilist abi, korravalvureid, turvamehi jne. Tööd jagub nii noortele kui vanematele, nii naistele kui meestele. Tennisemängu oskus pole oluline.

Neid, kes terveks nädalaks appi saavad tulla on tõenäoliselt vähe. Kui kõigil päevadel osaleda ei saa, aga leiad vaba aega mõnel nendest päevadest või õhtuti, anna ka endast märku. Ettevalmistavateks töödeks on abikäsi vaja ka 13. ja 14. juulil.

Saada aadressile riho@tennis.ee soovikiri, kuhu lisa oma oskused ja päevad, mis sulle sobivad. See on väärt kogemus käed külge panna spordiürituse korraldamisel, näha võistluse telgitaguseid ja hea võimalus kohtuda Eesti tennisetippudega.

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad