Piret Ilves noppis Euroopa meistrivõistlustelt kolm medalit

17.06.2019

Möödunud nädalal piret ilves EMtoimusid Austrias Poertschachis seenioride lahtised Euroopa meistrivõistlused. Eestlasi osales vaid kaks, Piret Ilves ja Kurmo Annus, kuid medalisaak oli ikkagi suur.

Naiste 45+ vanuseklassi üksikmängus saavutas Piret Ilves ühe võidu ja kahe kaotusega kolmanda koha. Paarismängudes sai Ilves kaela kirkamad medalid.

35+ vanuseklassi naispaarismängus tuli Ilves koos Soomet esindava Mari-Liis Parmasega esikohale. Finaalis alistati Saksamaa paar Astrid Obermeier / Kristine Quadflieg 6/4, 6/3. Sama vanuserühma segapaarismängus teenis Ilves koos filipiinlase Lourely Alburoga hõbemedali.

Kurmo Annus võitis 40+ vanuseklassi üksikmängus austerlast Walter Schafferit tasavägises mängus 5/7, 6/4, 6/4, kuid veerandfinaalis kaotas esimesena asetatud taanlasele Kasper Warmingile, kes turniiri ka võitis. Paarismängus teenis Annus koos austraallase Toby Mitchelliga pronksmedali, ent seda ilma ühtegi mängu võitmata, sest osales vaid neli paari.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad