Koskel ja Martin võidutsesid kodusel Tennis Europe turniiril

03.06.2019

Kahel nädalal peeti brit martinKadrioru tennisekeskuses Estonian Junior Open. Eesti tennisistidest võitis kuni 14aastaste turniiri Brit Martin (pildil) ja kuni 16aastaste konkurentsis Anet Angelika Koskel.

Esimesel nädalal peeti juunioride ITF turniir ja Tennis Europe turniir kuni 14aastastele. ITF turniiril tegid tütarlastest Katriin Saar ja Saara Orav tubli võistluse, jõudes üksikmängus veerandfinaali. Noormeestest jõudis Alexander Georg Mändma paarismängus koos poolaka Mikolaj Lorensiga finaali, kuid pidid seal tunnistama esimese asetusega brittide Arthur Fery / Felix Gill paremust.

Tennis Europe turniir kuni 14aastastele oli eestlastele edukam. Brit Martin võidutses üksikmängus ja koos Andrea Rootsuga paarismängus. Poistest tegi parima tulemuse Markus Mölder, kes üksikmängus jõudis finaali ja paarismängus koos Villem Aadamsooga poolfinaali.

Teisel nädalal toimusid Tennis Europe turniirid kuni 12aastastele ja kuni 16aastastele. Nende vanuserühmade Eesti paremik sai rinda pista noorte tulevikulootustega kõikjalt Euroopast. Kuni 16aastaste tütarlaste turniiri võitis Anet Angelika Koskel. Tubli tulemuse tegi ka Elisabeth Iila, kes jõudis poolfinaali. Koskel / Iila jõudsid paarismängus finaali, kuid pidid seal tunnistama noorema vanuserühma tüdrukute Martin / Roots nappi 5/7, 7/5, 10/4 paremust.

Noormeestest võitis paarismängus tiitli Andreas Sillaste, kes oli paari soomlase Juho Eric Biggsiga. Finaalis alistasid nad Marten Murrand / Alex-Andre Ojassalu 6/0, 6/2. Poolfinaali jõudis Andre-Remi Jakobi koos leeduka Ainius Sabaliauskasega.

Kuni 12 aastaste turniiril tegi eestlastest parima tulemuse Adriana Roots, kes nii üksikmängus kui koos Simona Alteriga paarismängus jõudis poolfinaali. Poisid olid tublid paarismängus. Ken Martti Birk / Samuel Mandelkorn jõudsid finaali ning Robin Kilp / Kaspar Lusti ja Oliver Parik / Luukas Raudkivi poolfinaali.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad