Kanepi jõudis Pariisis kuueteist parema sekka

31.05.2019

Kaia Kanepi (WTA 88) sai kanepi RGRoland Garros’ kolmandas ringis jagu 22aastasest venelannast Veronika Kudermetovast (WTA 68) 4/6, 6/3, 6/0.

Esimene sett oli pingeline. Kanepi alustas kohtumist servimurdega, kuid kaotas kohe ka enda pallingugeimi. Tasavägises heitluses kulgenud setis oli kümnendas geimis Kanepi enda servil 40:15 ees, aga venelannal õnnestus murda ja avasett 6/4 võita.

Kanepi seti kaotusest ei heitunud. Teises setis oli Kudermetoval oma servigeimides tõsised raskused ja Kanepi murdis kahel korral ning sett 6/3 eestlannale. Otsustavas setis domineeris Kanepi ja noor venelanna murdus täielikult. Seti kindel 6/0 võit viis Kanepi neljandasse ringi, kus teda ootab ees horvaatlanna Petra Martic (WTA 31), kes lülitas konkurentsist Karolina Pliskova (WTA 2).

Turniiril jätkab ka Anett Kontaveit, kes paarismängus koos Daria Kasatkinaga alistasid teises ringis taiwanlannadest õdede Chanide paari 3/6, 6/3, 6/4.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad