Võimsa lahingu pidanud Kanepi võitles ennast Roland Garros’il kolmandasse ringi

29.05.2019

Kaia Kanepi (WTA 88) kanepi RGalistas hiinlanna Shuai Zhangi (WTA 50) kaks ja pool tundi kestnud kohtumises 6/7(4), 6/0, 7/5 ja jõudis Roland Garros’il kolmandasse ringi.

Esimene sett oli tasavägine. Kanepi jõudis viiendas geimis murdepallini, kuid ei realiseerinud seda. Kaheksandas geimis sai murde kätte Zhang ja asus 5/3 juhtima. Kanepi sai aga murde kohe tagasi ja lõpuks läks sett kiiresse lõppmängu. Kanepi jäi 1:4 taha, kuid suutis 4:4 viigistada, aga viimased kolm punkti võitis Zhang, viimane nendest võrgutripsust ja võitis avaseti 7/6(4).

Teine sett kuulus eestlannale ja ta võitis kuivalt 6/0.

Otsustav sett oli sarnases esimesele tasavägine. Zhang murdis kohe Kanepi pallingu ja läks 1/0 juhtima. Järgmised geimid aga võitles pingelistes olukordades paremini Kanepi ja võitis neli geimi järjest. Tal oli ka kasutada üks murdepall 5/1ks, kuid see jäi realiseerimata. Zhang leidis mängukindluse ja võitis ühe murde tagasi. Ülitasavägistes viimastes geimides jäi lõpuks Kanepi peale ja murdis Zhangi servi kaheteistkümnendas geimis ja seda hiinlanna löögist, mis seekord võrgutripsust enda poole kukkus.

Kanepi lõi kolm serviässa ja tegi kuus topeltviga, Zhangi kontole jäi mõlemaid kaks. Murdepallidest realiseerid Kanepi 17st seitse ja Zhang 13st kolm. Äralööke kogunes eestlannal 47 hiinlanna 28 vastu, lihtvigu tegi Kanepi 41 ja Zhang 35.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad