Brit Martin võitis Estonian Junior Openil kaks tiitlit

27.05.2019

Kahel nädalal toimub brit martinKadrioru tennisekeskuses Estonian Junior Open. Eesti suurimal rahvusvahelisel noorteturniiril on üle 200 osaleja ja Eesti tennisistidega pistavad rinda tulevikulootused kõikjalt maailmast.

Esimesel nädalal peeti juunioride ITF turniir ja Tennis Europe turniir kuni 14aastastele. ITF turniiril tegid tütarlastest Katriin Saar ja Saara Orav tubli võistluse, jõudes üksikmängus veerandfinaali. Noormeestest jõudis Alexander Georg Mändma paarismängus koos poolaka Mikolaj Lorensiga finaali, kuid pidid seal tunnistama esimese asetusega brittide Arthur Fery / Felix Gill paremust.

Tennis Europe turniir kuni 14aastastele oli eestlastele edukam. Brit Martin võidutses üksikmängus ja koos Andrea Rootsuga paarismängus. Martin sai avaringis veenvalt 6/0, 6/0 jagu lõunanaabrist Liva Veverest ja seejärel 6/3, 6/3 venelannast Taisiia Beliaevast. Veerandfinaalis võitis Martin tasavägise kohtumise lätlanna Patricia Ungure Rogozoveca vastu 7/6(4), 6/4. Poolfinaallis alistas kindlalt esimese asetusega Venemaa tüdruku Anastasia Ivanova veenvalt 6/2, 6/3. Finaal oli kõige pingelisem ja pärast kaoatatud avasetti tuli 2/6, 7/6(1), 6/4 võit venelanna Anna Karaseva üle. Paarismängus koos Andrea Rootsuga võideti turniir ülekaalukalt, nelja kohtumise peale loovutasid nad 10 geimi.

Poistest tegi parima tulemuse Markus Mölder, kes üksikmängus jõudis finaali ja paarismängus koos Villem Aadamsooga poolfinaali. Mölder alistas avaringides leeduka Adomas Gedrimase 6/0, 6/2 ja portugaallase Goncalo Marquesi 3/6, 6/1, 6/4. Veerandfinaalis sai Mölder jagu lätlasest Artjoms Afanasjevsist 6/3, 1/6, 6/2 ja poolfinaalis poolakas Tomasz Berkietast 6/3, 7/5. Finaalis tuli esimese asetusega sakslase Marc Majdandzici 6/2, 6/4 paremust tunnistada. Majdandzic võitis koos lätlase Gustavs Dambinsiga tiitli ka paarismängus. Finaalis alistasid nad 7/5, 6/0 Eesti-Läti paari Denis Maijorov / Davis Rolis ja pingelises poolfinaalis Mölder / Aadamsoo 3/6, 6/3, 10/7.

 

Sel nädalal peetakse Tennis Europe turniirid kuni 12aastastele ja kuni 16aastastele. Võistlustules on nende vanuserühmade Eesti paremik.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad