Eesti noorte tenniseparemik osaleb Kadriorus rahvusvahelisel turniiril

20.05.2019

Kahel nädalal EJO1toimub Kadrioru tennisekeskuses Estonian Junior Open. Eesti suurimal rahvusvahelisel noorteturniiril on üle 200 osaleja ja Eesti tennisistidega pistavad rinda tulevikulootused kõikjalt maailmast. Üritus kulmineerub pühapäeval, 26. mail suure perepäevaga.

Esimesel nädalal peetakse juunioride ITF turniir ja Tennis Europe turniir kuni 14aastastele, teisel nädalal Tennis Europe turniirid kuni 12aastastele ja kuni 16aastastele.

Mängimas näeb Eesti tenniseparemikku. 3-kategooria ITF turniiril osalevad noormeestest Alexander Georg Mändma, Mark Lajal, Alex-Andre Ojassalu ja Oskar Irdoja ning tütarlastest Katriin Saar, Saara Orav, Carol Plakk, Sofiya Chkehlystova, Anet Angelika Koskel ja Aurelia Riga.

Tennis Europe turniir kuulub 2. kategooriasse. Poistest on põhitabelis koha saanud Markus Mölder, Romet Moosar, Georg Strasch, Denis Maijorov, Villem Aadamsoo, Petrik Tamtik, Hugo Roberto Loit ja Rasmus Erich Varunov. Tüdrukutest võistlevad Andrea Roots, Brit Martin, Emma Namnieks, Desire Pärn, Victoria Maria Mändma, Alissia Aleksandra Kivi, Grete Gull, Lisette Aljas, Kaia Kruus, Hanna Grete Katarina Hoop, Anna Maria Tottrup, Adriana Roots, Sofia Siddique ja Meribel Järna.

Pühapäeval, 26. mail toimub suur perepäev, kus leiab tegevust igas vanuses lastele ja toimub igamehepaarismäng SEB Tallink Team liikmete ja ETL sponsorite osavõtul.

Möödunud aastal võidutses ITF turniiril üksikmängus Daniil Glinka, poolfinaali jõudis Johannes Seeman. Tennis Europe turniiril kuni 14aastastele jõudsid poolfinaali Markus Mölder, Oliver Ojakäär ja Elisabeth Iila. Kuni 16aastastest võitles finaalikoha välja Anet Angelika Koskel ja poolfinaali jõudis Elisabeth Iila. Mitmeid erivärvi medaleid võideti paarismängudes.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad