Eestlannade edu ITF paarismängu turniiridel, Ivanovi head mängud Rootsis

19.05.2019

itf-19-05Sellel nädalal osalesid Eesti tennisistid rahvusvahelistel ITF turniiridel nii Junior kui ka World Tennis Tour sarjades. Edukaimad olid Eesti naised ja neiud paarismänguturniiridel, kus Elena Malõgina (ITF 325.) ja Maileen Nuudi (ITF 643.) mängisid poolfinaalides ja Sofiya Chekhlystova jõudis finaali.

Eesti noored tennisistid osalesid sellel nädalal Junior ITF sarja 4. kategooria turniiril Lätis, kus edukaimad olid üksikmängus veerandfinaali jõudnud Alexander Georg Mändma ja Chekhlystova. Paarismängus jõudis Chekhlystova koos lätlanna Elza Tomasega finaali, kus pidid tunnistama Läti paari Margarita Ignatejeva / Stefanija Polischuk 6:3, 6:3 paremust.

Vladimir Ivanov (ITF 470.) osales Rootsis meeste ITF sarja turniiril, kus esimeses ringis mängis üle turniiril kolmanda asetusega austerlase Alexander Erleri (ATP 612., ITF 66.). Esimese seti võitis eestlane ülikindlalt 6:1, seejärel kaotas teise 2:6, kuid kolmandas, otsustavas setis mängis Ivanov kiires lõppmängus kindlamalt ja vormistas võidu 7:6(4). Teises ringis pidi Ivanov pingelises mängus paraku tunnistama prantslase Florian Lakati (ITF 641.) 6:3, 7:5 paremust.

Paarismängu turniiril võitis Ivanov ukrainlase Oleg Khotkoviga esimeses ringis belglasi Guillaume Dermiensi ja Goran Duquesnet 6:4, 2:6, 10:7. Kahjuks veerandfinaalis jäid nad ülinapilt kaotajateks kohtumises hilisemate turniirivõitjatega, rootslaste Filip Bergevi ja Markus Erikssoni vastu. Rootsi paar võitis mä’ngu 6:7(5), 6:1, 10:6.

Malõgina osales Itaalias naiste ITF sarja turniiril ja sai üksikmängus avaringis võidu venelanna Anastasia Tikonova (ITF 644.) üle. 16 parema hulka viis eestlanna võit tulemusega 7:6(4), 6:4. Veerandfinaali koha sai aga endale parantslanna Kelia Le Bihan (WTA 741. ITF 446.), kes sai teises ringis Malõginast jagu 6:2, 7:5.

Paarismänguturniiril oli Malõgina partneriks Brasiilia esindaja Karolayne Alexandre da Rosa, kellega neil õnnestus kindlalt võita esimeses ringis Hispaania ja Belgia paar Carmen Garri Murcia / Odile Maesfranckx. Vatasted võitsid kahe seti peale vaid ühe geimi. Veerandfinaalis said Malõgina ja Alexandre da Rosa loobumisvõidu ameeriklannadelt Elizabeth Mandlik / Alexa Noel. Poolfinaalis tuli neil aga tunnistada itaallannade, hilisemate turniirivõitjate Frederica Arcidiacono ja Jessica Bertoldo 6:0, 6:3 paremust.

Nuudi lõi kaasa naiste ITF sarja turniiril Trinidad ja Tobago saareriigis. Üksimängus pidi ta paraku avaringis alla vanduma ameeriklanna Amy Kaplanile 3:6, 6:7(3). Paarismängus oli aga Nuudi koos hollandlanna Lexie Stevensiga avaringis kindlalt 6:2, 6:0 üle USA ning Trinidad ja Tobago esindajatest Akilah James / Carlista Mohammed. Veerandfinaalis said nad 7:5, 6:2 jagu ameeriklannadest Miceline Aubuchon ja Dylan Cline. Paraku poolfinaalis tuli ka sellel turniiril loovutada finaalikoht just hilisematele turniirivõitjatele Venetsueela-USA paarile Nadia Echeverria Alam ja Sabastiani Leon, kes võitsid väga tasavägise kohtumise 6:3, 4:6, 10:5.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad