Kadrioru Karikal võidutsesid Koskel ja Parts

13.05.2019

koskel1Möödunud nädala lõpus toimunud Eesti naiste ja meeste GP etapil Kadriorus said võitu tähistada Anet Angelika Koskel (fotol) ja Robin Erik Parts.

Naiste üksikmängus jõudsid nelja parema hulka Koskel, Katriin Saar, Helina Lill ja Ksenia Tarasova. Koskel võitis Tarasovat numbritega 7:5, 6:2 ja Saare võit Lille üle 6:0, 6:2. Finaalmängus võitis kõrgeima asetusega Saar esimese seti kinkimata Koskelile ainsatki. Teises setis suutis Koskel aga 6:3 võiduga mängu tasakaalustada ja nii otsustati turniirivõit otsustavas setis. Sellest kujunes tõeline põnevuslahing, mis leidis lahenduse kiires lõppmängus, kus jäi numbritega 7:5 peale Koskel. Võidunumbrid siis 0:6, 6:3, 7:6(5).

Meeste üksikmängus jõudsid poolfinaali Parts, Johannes Seeman, Ott-Artur Kasera ja Jakov Tširkin. Parts kindlustas endale finaalikoha 6:2, 6:2 võiduga Kasera üle ja Seeman 6:2, 7:6(8) võiduga Tširkini üle. Turniirivõidu sai numbritega 6:3, 6:4 kirja Parts.

Paarismängus võitsid Koskel ja Tarasova 6:1, 6:4 Mariela Pluutust ja Andrea Rootsi. Poolfinaali jõudsid veel Kadi Ilves / Annemai Mutso ja Polina Ramenskaja / Julia Skripnik.

Meeste paarismängus said turniirivõidu tulemusega Parts ja Seeman, kui mängisid 6:3, 6:4 üle Andre-Remi Jakobi ja Marten Murrandi. Poolfinaali kohal olid veel Carl Bret Parko ja Tširkin ning Aleksandr Kvits ja Auris Mikk.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad