Eesti noorte hea esinemine Airok Openil

13.05.2019

iilaMöödunud nädalal peeti Viljandis rahvusvaheline Tennis Europe sarja turniir U16 vanuseklassis. Noorimad, U12 vanuseklassis on võistlustules sellel nädalal.

U16 vanuseklassis olid Eesti neiud võitmatud. Üksikmängus võitis Elisabeth Iila (fotol paremal) finaalis otsustavas setis 6:4, 4:6, 6:2 Liisa Varulit (fotol vasakul). Poolfinaali jõudis veel Andrea Roots.

Ka paarismängus esinesid eestlannad üliedukalt. Finaalmängus võitsid Iila ja Varul 6:1, 6:4 valgevenelannasid Stefaniya Shabanava / Nastassia Sheludzkot, kes omakorda olid poolfinaalis üle teisest Eesti paarist Victoria Maria Mändma / Desire Pärn.

Noormeeste seas jõudsid poolfinaali Andreas Sillaste ja Alex-Andre Ojassalu. Sillaste pidi poolfinaalis tunnistama hilisema turniirivõitja, leedulase Tauras Mickus ülinappi 7:6(8), 7:6(5) paremust. Ojassalu jäi samuti väga pingelises mängus 5:7, 4:6 alla lätlasele Nikolajs Galkinsile.

Parismängus võistlesid turniirivõidu eest aga taas Eesti paarid: Ojassalu / Andre Toomväli ja Villem Aadamsoo / Erko Nigula. Tulemusega 7:6(7), 6-3 võitsid Ojassalu / Toomväli. Markus Kristofer Sinivee jõudis koos valgevenelase Ian Rabtsevichiga poolfinaali, kus pidi.

Võistlused U12 vanuseklassis peetakse sellel nädalal ja võistlustules on taas mitmed tublid Eesti noored tüdrukud ja poisid.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad