Klubide karikavõistlustel hakkavad selguma favoriidid

22.04.2019

Nädalavahetusel 57368711_2313210452071605_3124890592501301248_npeeti klubide karikavõistluste teine etapp. Järgmine etapp toimub Kalevi tennisekeskuses 25. ja 26. mail ning siis selguvad, kes augustis mängivad üleminekumänge,  kes liigadesse püsimajäämise nimel ja kes väljakukkumise eest. Seisud enne viimast alagrupietappi on põnevad.

Meeste esiliigas jätkab A-grupis täiseduga Pallas I, kes avaetapil alistas USTA II ja teisel etapil sai loobumisvõidu AOTK I käest. Kohtuda on jäänud veel Laagri TK-ga, kes võitis sellel etapil selgelt 4:1 USTA II, kuid kaotas esimesel etapil napilt 2:3 AOTK I-le.

B-grupis on kahest kaks võitu saanud TC Avantage (pildil vasakult pildil vasakult Auris Mikk, Hendrik Lutter, Aleksandr Kvitš, kapten Aron Voola ja Martin Valgmäe), neil seisab ees kohtumine alagrupi viimase Kadrioru TK I-ga. Ühe võiduga on selles alagrupis FVTA ja TC2000, kes maikuus kohtuvad omavahel.

Naiste esiliigas on A-grupi kindel liider MK Tenniseklubi II, kes on 3:0 võidud saanud nii Altius-KT kui Pallas I üle. Neil on kohtuda jäänud Laagri TK-ga, kes sel nädalavahetusel alistas väga napilt Altius-KT. Pallas I jätkab ühe võiduga ja maikuus kohtub Altius-KT-ga.

B-grupis asus kahe võiduga alagrupi liidriks TC2000, kes tasavägistes kohtumistes sai jagu TK Fellinist ning järgmisena peab kohtumise alagrupi viimase AOTK I-ga. Ühe võidu saanud Fellin ja MK Tenniseklubi I kohtuvad maikuus omavahel.

Meeste II liigas on A-grupis kaks võitu Rakvere TK-l, kes sel nädalavahetusel sai napilt jagu AOTK II-st ja eelmisel korral Tallinna Kalevi Tenniseklubist. Võiduta on selles alagrupis Kadrioru TK II. B-alagrupis jätkab täiseduga TK Fellin, kes kohtub maikuus võiduta Hiiumaa TK-ga. Ühe võiduga MK Tenniseklubi II ja TC Seven I kohtuvad omavahel.

Meeste III liigas on A-grupis sai sel nädalavahetusel Pallas II napimast napimalt jagu Tabasalu Tabamusest ja kohtub maikuus Rapla TK-ga, kellel samuti kirjas võit Tabasalu üle. B-grupis on kahe võiduga liider Alta TK, kes on 3:2 alistanud nii MK Tenniseklubi III kui sel nädalavahetusel Nõmme TK. Mais tuleb lahingud pidada Tallink TK-ga, kes jäi sellel etapil alla MK Tenniseklubile. C-grupis juhib täiseduga Top Tennis Team, ühe võidu on saanud TC Seven II ja AOTK III ning võiduta jätkab Haapsalu TK.

Naiste II liigas A-grupis tõusis liidriks Kadrioru TK III, kes alistas sel nädalavahetusel TC Seven I. Mängida on neil jäänud veel Pallas II-ga, kes sai napilt jagu Tähtvere Tenniseklubist. B-grupis on kaks kindlat võitu saanud Kadrioru TK II ja maikuus kohtuvad nad alagrupi viimase Hiiumaa I-ga. Alagrupi teise koha eest peavad järgmisel etapil lahinguid TC Seven II ja Pallas III, kellel mõlemal kirjas võit Hiiumaa üle.

Naiste III liigas A-grupis alistas Hiiumaa TK II sel nädalavahetusel Tabasalu Tabamuse ja jäänud on veel pidada kohtumine Rapla TK-ga, kellel on kirjas kaotus Tabasalult. B-grupis on liider Haapsalu TK, kes sel korral alistas Elva TK. Elva võitis esimesel etapil Tallink TK II.

17. ja 18. augustil toimuvad viimased kohtumised, kus üleminekumänge peavad alagruppide esimesed ja teised kohad ning püsimajäämise mänge kolmandad ja neljandad kohad (va III liiga). Augustis peetakse ka E-liiga kohtumised ja selguvad klubide karikavõitjad. Mullu võitis meestest Tähtvere TK, kellele pakuvad konkurentsi Saaremaa TK, MK Tenniseklubi I ja möödunud aastal E-liigasse tagasi tõusnud USTA I. Naistest võidutses teist aastat USTA ja tänavu tuleb rinda pista FVTA, Kadrioru TK I ja esiliigast E-liigasse tõusnud Tallink TK I-ga.

 Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad