Sel nädalal jäi Tamm Tuneesias toppama avaringis

18.04.2019

Kristjan Tamm (ITF 952), 3TE_9340kes möödunud nädalal üksikmängus veerandfinaali jõudmisega tegi Tuneesias suurepärase võistluse, osales sel nädalal järgmisel 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga Futures turniiril, kuid pärast edukat kvalifikatsiooni sai avaringis napi kaotuse.

Üksikmängus alustas Tamm taas kvalifikatsioonist, kus sai kaks kindlat võitu. Esmalt alistas ta 20aastase Šveitsi mängija Maximilian Gatevi 6/4, 6/4 ja seejärel 19aastase austerlase Neil Oberleitneri 6/0, 6/3.

Põhitabeli avaringis oli Tamm vastamisi tugeva 25aastase Nik Razborsekiga (ATP 596, ITF 38). Tamm kohtus vasakukäelise sloveenlasega mullu Tamperes ja sai pingelises kohtumises 6/2, 3/6, 6/7 kaotuse. Ka seekord oli kohtumine väga tasavägine ja taas jäi peale Razborsek 6/4, 7/5.

Esimeses setis murdis sloveenilane 4/2 ette, kuid Tamm viigistas. Kümnendas geimis eestlane vääratas servil ja setivõit kuulus Razborsekile. Ka teises setis esimeses servigeimis eksis Tamm pallingul ja Razborsek läks 2/0 juhtima. Tamm viigistas ja seejärel võitis veel ühe vastase servigeimi, kuid seisul 4/3 ei suutnud oma servi hoida ja seis oli jälle viigis. 12. geimis murdis Razborsek veel ja kindlustas võidu.

Kohtumine kestis kaks tundi. Tamm lõi kaheksa serviässa, kuid tegi kuus topeltviga, neist mitu otsustaval hetkel. Razborsek ässa kirja ei saanud ja toepltvigu kogunes tal kolm. Murdepallidest realiseeris Tamm kaheksast kolm, Razborsek jõudis koguni 15 murdepallini ja kasutas neist viis.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad