Zopp kaotas Tuneesias võimalusterohkes mängus

16.04.2019

Jürgen Zopp (ATP 174) 3TE_9554alustas liivaväljaku hooaega Tuneesias 55 000 dollari suuruse auhinnafondiga Challengeri turniiril, kuid kahjuks pidi leppima 4/6, 7/6(3), 2/6 kaotusega Gian Marco Moronile (ATP 271).

Eesti esireket oli 11. asetuse tõttu avaringis vaba ja kohtus teises ringis 21aastase itaallase Gian Marco Moroniga. Kohtumine algas tasavägiselt mõlemapoolsete võimalustega. Siiski õnnestus Moronil 3/1 ja 5/2 juhtima asuda. Üheksandas geimis murdis Zopp itaallase pallingu, kuid paraku ei suutnud järgmises oma servi hoida ja Moroni võitis 6/4, kusjuures viimase punkti teenis Zoppi topeltveast.

Teises setis jõudis taas esimesena murdeni Moroni ja asus 3/0 juhtima. Neljandas geimis oli Zopp veelkord oma servi kaotamas, kuid kaitses neli murdepalli ja võitis pikale veninud geimi. Sai sellest mängukindlust juurde, murdis vastase pallingu ja seejärel viigistas seisu 3/3ks. Edasi hoidsid mõlemad oma servigeimid, kuigi napilt, sest kümnendas geimis oli Moronil Zoppi pallingul kasutada ka üks matšpall, ja sett lõppes kiire lõppmänguga. Ka seal võitis esimese minimurde Moroni ja läks 3:1 ette, Zopp ei lasknud ennast sellest häirida, mängis ülikindlalt, võitis kõik ülejäänud punktid ja 7/6(3) setivõiduga viis kohtumise otsustavasse setti.

Kolmandas setis läks jälle Moroni murdega juhtima. Zoppi vastumurdmise püüdlused ei kandnud vilja ja kui seitsmendas geimis ta veel oma pallingu kaotas oli mäng otsustatud ning Moroni võitis 6/2.

Kohtumine kestis kaks tundi ja 25 minutit. Zopp oli tõsiselt hädas serviga. Esimese servi õnnestumise protsent oli kõigest 53 ja kolme serviässa kõrvale kogunes viis topeltviga. Moroni lõi viis ässa ja tegi üheksa topeltviga. Mõlemal mängijal oli ohtralt murdepalle, Zopp realiseeris 11st kaks ja Moroni 14st viis.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad