Suurepärase turniiri teinud Tamme laeks jäi veerandfinaal

12.04.2019

Tuneesias ITF Futures 3TE_9340turniiril suurepäraste mängudega kaks prantslast alistatud Kristjan Tamm (ITF 947) pidi kahjuks kolmanda prantslase, teisena asetatud Corentin Denolly (ATP 425, ITF 55) 6/1, 7/5 paremust tunnistama.

21aastane vasakukäeline Denolly domineeris selgelt mängu, ta võitis esimese seti 6/1 ja juhtis teises 2/0. Siis murdis Tamm tagasi ja asus 3/2 juhtima. Tamm oli ees ka 5/4, aga settpallini ei jõudnud. Denollyl õnnestus veel korra murda ja 7/5 võit võtta.

Tamm lõi kaks serviässa ja tegi neli topeltviga, Donellyl olid need näitajad üks ja kaks. Murdepallidest kasutas Tamm kkuuest kaks ja Denolly üheksast viis.

Veerandfinaali jõudmine lisas Tamme kontole 12 ITF punkti, mis peaks teda edetabelis pisut tõstma.

 Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad