Kanepi võitles end Miamis põhiturniirile

20.03.2019

Miami WTA Kaia Kanepi Tennis US Open 2018 Grand Slam ITF ATP Tennis Herren WTA Tennis Damen Billie JPremier Mandatory põhiturniiril lööb kaasa kaks eestlannat. Kaia Kanepi (WTA 89) sai kvalifikatsiooniringis kaks võitu ja pääses põhitabelisse. Anett Kontaveit (WTA 19) teenis otsepääsme põhiturniiri teise ringi.

Avakohtumises alistas Kanepi tund ja viis minutit kestnud kohtumises hispaanlanna Paula Badosa Giberti (WTA 130) tulemusega 6/3, 6/3.

Täna kohtus Kanepi ungarlanna Timea Babosiga (WTA 102) ja võitis 6/3, 6/4. Esimeses setis asus Kanepi 5/2 juhtima, loovutas siis ühe servigeimi, kuid murdis vastase pallingu kolmandat korda ja võitis 6/3. Teises setis olid ärevad hetked seisul 4/2, kui Babosel õnnestus eestlanna servigeim murda ja pikalaveneninud kaheksas geim samuti võita. Õnneks Kanepi mängu käest ei lasknud ja võitis kaks viimast geimi ning ühtlasi seti 6/4.

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad