Kontaveit parandas Indian Wellsi turniiriga kohta edetabelis

18.03.2019

Anett Kontaveit kontaveit indian wellsjõudis Indian Wellsil neljandasse ringi ning saadud punktidega tõusis WTA edetabelis karjääri kõrgeimale 19. kohale. Kaia Kanepi loovutas kolm kohta ning langes 89. positsioonile. ITF edetabelis on Elena Malõgina 389., Maileen Nuudi 740., Katriin Saar 1261. ja Saara Orav 1325. kohal.

Maailma esireketina jätkab jaapanlanna Naomi Osaka, talle järgnevad Petra Kvitova, Simona Halep, Angelique Kerber. Esikümnes on veel Elina Svitolina, Sloane Stephens, Karolina Pliskova, Kiki Bertens, Aryna Sabalenka ja Serena Williams.

Meeste tabeli esikolmikus muutusi ei toimunud – Novak Djokovic, Rafael Nadal ja Alexander Zverev. Neljandal kohale tõusis Indian Wellsi võitnud Dominic Thiem, finalist Roger Federer langes viiendaks. Veel mahuvad esikümnesse Kei Nishikori, Kevin Anderson, Juan Martin del Potro, John Isner ning Stefanos Tsitsipas.

Eesti esireket Jürgen Zopp asub ATP edetabelis 159. real. ITF edetabelis tegid kõik eestlased tõusu. Vladimir Ivanov on 487., Kenneth Raisma 578., Karl Kiur Saar 856. ja esituhandesse mahub ka Kristjan Tamm 959. kohaga.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad