Karikavõitjateks krooniti Kaul ja Raisma

17.03.2019

Täna lõppesid M2Tondi tennisekeskuses Eesti karikavõistlused. Naiste üksiksmängu finaalis alistas Maria Lota Kaul 15aastase Anet Angelika Koskeli 6/2, 6/2. Poolfinaali jõudsid Elisabeth Iila ja Julia Skripnik. Meeste konkurentsis sai Kenneth Raisma finaalis jagu Karl Kiur Saarest 6/4, 6/2. See on Saarele juba kolmas aasta järjest leppida karikavõistlusel hõbemedaliga. Napilt jäid finaali ukse taha Daniil Glinka ja Robin Erik Parts.

Eile selgusid karikavõitjad paarismängus. Naiste konkurentsis olid finaalis samad paarid, kes suvel meistrivõistlustel. Taas pidi seeniorpaar Liina Suurvarik / Piret Ilves tunnistama Helena Narmont / Anet Angelika Koskeli 6/2, 4/6, 10/4 paremust. Meeste paarismängus võitsid tiitli Daniil Glinka / Karl Kiur Saar, kes alistasid Kenneth Raisma / Martin Randpere 6/3, 7/6(5).

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad