Esimesed karikavõitjad selgunud, paarismängus võitsid Koskel / Narmont ja Glinka / Saar

16.03.2019

Täna selgusid karikavõitjad G1dpaarismängus. Naiste konkurentsis olid finaalis samad paarid, kes suvel meistrivõistlustel. Taas pidi seeniorpaar Liina Suurvarik / Piret Ilves tunnistama Helena Narmont / Anet Angelika Koskeli 6/2, 4/6, 10/4 paremust.

Meeste paarismängus võitsid tiitli Daniil Glinka / Karl Kiur Saar, kes alistasid Kenneth Raisma / Martin Randpere 6/3, 7/6(5).

Üksikmängudes peeti poolfinaalid. Noortennisistide Elisabeth Iila ja Anet Angelika Koskeli vahelise duelli võitis Koskel 6/4, 6/2. Teises poolfinaalis alistas Maria Lota Kaul 6/1, 6/3 Julia Skripniku.

Meeste poolfinaalid M1dolid palju pingelisemad. Kenneth Raisma võitis Daniil Glinkat 7/6(9), 7/6(1) ja Karl Kiur Saar samuti tasavägises kohtumises Robin Erik Partsi 6/4, 7/6(2).

Finaalid toimuvad Tondi tennisekeskuses homme ja selgub, kas saame tänavu ka mõne kahekordse karikavõitja. Võimalus kaks tiitlit napsata on Koskelil ja Saarel, aga favoriitideks peetakse nende vastaseid. Kell 11 on vastamisi Koskel ja Kaul ning pärast seda Raisma ja Saar.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad