Zopp langes Kanadas veerandfinaalis

15.03.2019

Jürgen Zopp (ATP 157) Swiss Open Gstaad Tennis tournamentpidi kahjuks Drummondville Challengeri veerandfinaalis 25aastase ameeriklase Michael Redlicki (ATP 349) 4/6, 7/5, 6/3 paremust tunnistama.

Mäng algas rabedalt ja Redlicki jõudis esimestes Zoppi servigeimides viiel korral murdepallini. Siiski õnnestus eestlasel need kaitsta ja seitsmendas geimis hoopis ise teisel võimalusel vastase palling murda. Sellest piisas 6/4 setivõiduks.

Teises setis kaotas ameeriklane kohe oma servigeimi, kuid peagi olid tablool 2/3 viiginumbrid. Üheksandas geimis oli Zoppil kasutada murdepall, kuid Redlicki tõrjus selle. Seisul 5/6 jäi Zopp 15:40 kaotusseisu ja ei suutnud sellest välja rabeleda ning ameeriklane sai 7/5 võidu.

Otsustavas setis võitles Zopp pikaleveninud kolmandas geimis välja kokku viis murdepalli, aga Redlicki kaitses need kõik ja sellest hoogustuna murdis eestlase järgmise servigeimi. Seisul 2/4 oli Zoppil veel üks võimalus vastu murda, kuid see ei õnnestunud ja Redlicki võitis 6/3.

Kohtumine kestis kaks tundi ja 10 minutit. Zopp servis 11 ässa ja tegi kolm topeltviga, Redlicki sai kirja viis ässa ja ühe topletvea. Murdepallidest realiseeris eestlane 10st kaks ja ameeriklane 11st kolm.

Zopp sai turniirilt kaks head võitu ja tennis 15 ATP punkti. Esmalt alistas ta ligi kaks tundi kestnud lahingus argentiinlase Renzo Olivo (ATP 314) 6/1, 4/6, 6/4 ja seejärel võttis revanši prantslaselt Tristan Lamasinelt (ATP 286) 6/4, 6/4.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad