Zopp alustas Kanadas raske võiduga

13.03.2019

Jürgen Zopp (ATP 157) Swiss Open Gstaad Tennis tournamentjõudis Drummondville Challengeri turniiril 16 parema hulka, kui alistas eile õhtul ligi kaks tundi kestnud lahingus argentiinlase Renzo Olivo (ATP 314) 6/1, 4/6, 6/4.

Zopp alustas hästi, mängis kindlalt ja murdis vastase pallingu ning asus kogui 5/0 juhtima. Olivo ei lasknud suurest kaotusseisust häirida ja pingutas seti lõpus kõvasti, kuid eestlane võitis 6/1.

Teise seti alguses kandsid 26aastase argentiinlase pingutused vilja ja tal õnnestus Zoppi servigeim murda. Zopp suutis küll viigistada 4/4, aga kaotas kümnendas geimis taas pallingu ja mäng läks otsustavasse setti. Zopp murdis vastase servi kohe kolmanda seti algul ja hoidis edu lõpuni.

Mõlemad lõid kaheksa ässa, Zopp tegi neli ja Olivo kuus topeltviga. Esimene serv ja sellelt teenitud punktid olid sarnased (Zopp 75% ja Olivo 73%). Peamine erinevus tuli teiselt pallingult teenitud punktide osas – Zopp 55% ja Olivo 36%. Ka murdepalle realiseeris Zopp paremini – kümnest neli, vastane 12st kaks.

Kolmandas ringis kohtub Zopp prantslase Tristan Lamasine’iga (ATP 286). Kohtumine peetakse homme. Mehed on kora omavahel kohtunud – 2016. aasta US Openi kvalifikatsiooni avaringis kaotas Zopp 4/6, 4/6.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad