Tamm andis tugevale itaallasele korraliku lahingu, kuid pudenes konkurentsist

13.03.2019

Kristjan Tamm osales kristjan tammSharm El Sheikhis 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga Futures turniiril, kus pääses kvalifikatsioonist põhitabelisse, kuid kaotas avaringis esimese paigutusega Alessandro Begale (ATP 393) tasavägises lahingus 6/7(4), 4/6.

28aastane itaallane Alessandro Bega (ATP 393) võitis möödunud aastal kolm ITF Futures turniiri ja on karjääri jooksul kogunud 12 tiitlit. Moratoglou tenniseakadeemias treeniv Tamm osutas tugevat vastupanu ja esimeses setis murdis 4/3 ette, kuid Bega viigistas ja sett kulges kiiresse lõppmängu. Kiire lõppmäng algas tasavägiselt, aga lõpuks võitis siiski itaallane 7:4.

Teises setis õnnestus Tammel esimene vastase palling murda, kuid Bega vastas järgmises geimis samaga. Uuesti murdis itaallane üheksandas geimis ja sellega oli ka teine sett otsutatud.

Tammel õnnestus väga hästi servimine, ta lõi 11 ässa Bega ühe vastu. Topeltvigu kogunes neli (vastasel kaks). Ka otsustavaid punkte mängis Tamm hästi – murdepallidest realiseeris ta kahest kaks, Bega jõudis kümne murdepallini, kuid Tamm kaitses neist seitse.

Esimeselt servilt võidetud punktide protsent oli meestel sarnane (71 ja 72%), aga teiselt servilt sai Bega punkti 74%  ja Tamm 45% juhtudest.

Kvalifikatsioonist alistas Tamm 19aastase sakslase Kai Lemstra 6/2, 6/2 ja pingelises finaalis 21aastase prantslase Alexis Gautieri 6/1, 6/7(7), 10/8. Sellega teenis ta kaks ITF punkti.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad