Klubide karikavõistluste esimene etapp sai peetud

11.02.2019

Nädalavahetusel toimus image1 (1)Klubide karikavõistluste esimene etapp. Teise ja kolmanda liiga kohtumised peeti Tartus, esiliiga kohtumised kodus-võõrsil põhimõttel.

Naiste esiliiga A alagrupis alistas Pallas I (Kairit Luhakooder, Jaana Helm, Riin Veiram) tulemusega 2:1 Laagri TK (Nataly Karu, Liisa Pajumets, Krista Saarne) ja MK Tenniseklubi II (Victoria Kleer Kliimand, Annemai Mutso) sai 3:0 jagu Altius-KT-st (Ene Tuul, Regina Getter Maajärv). B alagrupis võitis TC2000 (Julia Skripnik, Polina Ramenskaja) 2:1 MK Tenniseklubi I (Liisa Varul, Grete Helena Roose) ja Fellin (Liina Suurvarik, Kadi Ilves, Piret Ilves) alistas 3:0 AOTK I (Lauren Elisabeth Lind, Polina Gamtak).

Meeste esiliiga A alagrupis olid väga tasavägised lahingud. AOTK I (Ott-Artur Kasera, Kevin Suvi, Kristopher Karma, Frederick Karma) võitsid 3:2 Laagri TK (Robin Erik Parts, Rain Rõigas, Andres Angerjärv, Oskar Saarne) ja Pallas I (Riho Kallus, Kurmo Annus, Säm Ulp, Ken Leinus) alistasid 3:2 USTA II (Henrik Raag, Kristo Kull, Ainar Levandi, Kristjan Pakk).

B alagrupis võitis TC Avantage (Auris Mikk, Aleksandr Kvits, Hendrik Lutter, Aron Voola; pildil puudub Mikk) 3:2 FVTA (Christopher Robin Klettenberg, Raido Rätsep, Rain Robert Rosenberg, Raul Rander) ja TC2000 (Carl Bret Parko, Oskar Irdoja, Karl Vuuk, Rene Busch) alistasid 3:2 Kadrioru TK I (Rasmus Seer, Anton Pavlov, Jüri Roots).

Naiste teises liigas said võidud TC Seven I, TC Seven II, Kadrioru TK II ja Kadrioru TK III ning kolmandas liigas Elva TK ja Tabasalu Tenniseklubi Tabamus.

Meeste teises liigas võitsid TK Fellin, TC Seven I, Rakvere TK, AOTK II ning kolmandas liigas Tallink TK, Alta TK, Top Tennis Team, AOTK III ja Rapla TK.

Järgmine etapp toimub 20. ja 21. aprillil Tallink Tennisekeskuses, va esiliiga kohtumised, mis peetakse kodus-võõrsil süsteemis.

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad