Zopp piirdus Budapestis teise ringiga

06.02.2019

Eelmisel nädalal Swiss Open Gstaad Tennis tournamentQuimperis veernadfinaali jõudnud Jürgen Zopp (ATP 146) piirdus sel nädalal Budapestis peetaval 55 000 euro suuruse auhinnafondiga ATP Challenger turniiril teise ringiga.

Kolmanda asetusega Zopp oli avaringis vaba ja läks teises ringis vastamisi Mathias Bourguega (ATP 254). Vähem kui tund aega kestnud kohtumise võitis 25aastane prantslane 6/3, 6/1. Esimene sett püsis tasavägine kaheksanda geimini, kus Bourguel õnnestus Zopp murda ja setivõit prantsalasele 6/3. Teist setti alustas Zopp hästi, kui võitis avageimi nulliga. Siis aga läks kõik allamäge ja ülejäänud geimid kuulusid Bourguele.

Eelmisel nädalal võistles Zopp Prantsusmaal Quimperis, kus pidi veerandfinaalis alla vanduma hilisemale võitjale prantslasele Gregoire Barrerele (ATP 155) 3/6, 6/7(3). Olgu ära märgitud, et poolfinaalis alistas Barrere just Bourgue 6/4, 6/4 ja finaalis britt Daniel Evansi (ATP 147) 4/6, 6/2, 6/3.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad