Kontaveit võitis kaotusseisust Puigi ja kohtub veel täna Mertensiga

09.01.2019

Anett Kontaveiti (WTA 20) kontaveit brisbaneja Rio de Janeiro olümpiavõitja Monica Puigi (WTA 53) avaringi mäng Sydney turniiril jäi eile esimeses setis Puerto Rico tennisisti 5/2 eduseisul tugeva vihmasaju tõttu pooleli. Matš jätkus täna hommikul ja Eesti esireket võitis kohtumise 2/6, 7/5, 6/1.

Vihm hakkas kohtumist segama juba alguses, kui esimeses geimis peeti kahel korral lühike seisak saju tõttu. Pikaks veninud esimese geimi võitis Puig, kes suutis neljandal katsel murdepalli realiseerida. Puig suutis hoida oma servi ning murdis taas Kontaveidi pallingu ja läks setti 3/0 juhtima. Seejärel murdis Kontaveit vastu Puigi servi, kuid kaotas koheselt ka oma pallingugeimi. Pärast 5/2 Puigi eduseisu kohtumine peatati.

Täna varahommikul mäng jätkus. Puig võitis esimese seti 6/2. Teine sett kulges võrdselt kuni kaheksandas geimis Kontaveit murdis ja pääses 5/3 ette. Paraku kaotas seejärel oma pallingu ja Puig viigistas. Seisul 5/6 teenis Puig kolm geimpalli, kuid Kontaveit võitles vapralt ja võitis pikale veninud geimi ise ja seega teise seti 7/5.

Otsustavas setis haaras Kontaveit initsiatiivi ja asus 3/0 juhtima. Kuuendas geimis murdis eestlanna veelkord ja võitis kolmanda seti kindlalt 6/1.

Teises ringis kohtub Kontaveit belglanna Elise Mertensiga (WTA 12), kes alistas tšehhitar Katerina Siniakova (WTA 36) 7/6(4), 2/6, 6/2. See mäng peetakse samuti täna.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad