Lahkunud on Mihkel Laasberg

08.01.2019

76. eluaastal lahkus meie seast tennisist Mihkel Laasberg. Vaatamata oma lühikesele kasvule ja ülimalt tihedale konkurentsile Eesti tennises 1960-ndatel, kujunes Laasbergist silmapaistev, hea liikumisega tennisemängija. Tema noorpõlve aastad möödusid Kadrioru tenniseväljakutel, oli sihikindel treenija ja võitis erinevates vanuseklassides mitmeid medaleid.

U18 vanuseklassis tuli Eesti noortemeistriks üksikmängus ja koos Peeter Lampiga paarismängus. Täiskasvanute klassis tuli koos Toomas Leiusega Eesti paarismängumeistriks 1962. aastal, sai hõbemedali 1963. ja pronksi 1964. aastal.

Eesti Tennise Liit avaldab kaastunnet lähedastele.

Ärasaatmine reedel, 11. jaanuaril kell 13:30 Pärnamäe kalmistul.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad