Kontaveit sai Brisbane’is veerandfinaalis valusa kaotuse

03.01.2019

Anett Kontaveit (WTA 20) kontaveit brisbanepidi hooaja avaturniiril Brisbane’is veerandfinaalis tunnistama ukrainlanna Lesia Tsurenko (WTA 27) 7/5, 6/3 paremust. Avasetis oli Kontaveitil kasutada kaks settpalli.

Avasett kulges punkt-punkti heitluses, kuni Kontaveitil õnnestus Tsurenko palling murda ja 5/3 juhtima asuda. Üheksandas geimis enda servil oli tal ka kaks settpalli, paraku ei õnnestunud neid realiseerida. Hoogu sattunud ukrainlanna võitis neli geimi järjest ja seega avaseti 7/5.

Tsurenko jätkas teist setti sama hooga, murdes kolmandat korda järjest Kontaveiti servi. Ukrainlanna omas ka viiendas geimis kolme murdepalli, aga need suutis Kontaveit kaitsta ja võitis geimi kuuendal geimpallil. Rohkem ei suutnud Kontaveit ukrainlanna hoogu pidurdada ja kaotas teise seti 3/6.

Võrreldes eelmise mänguga Kvitova vastu oli Kontaveiti mängu suurim erinevus servis, eestlanna esimese servi õnnestumisprotsent oli sel korral vaid 66 ja esimeselt servilt võitis 59 protsenti punktidest. Tsurenko esimese servi õnnestumisprotsent oli 72 ja ta võitis esimeselt servilt 89 protsenti punktidest.

Kontaveit sai kirja 23 äralööki ja 30 lihtviga, Tsurenkol kogunes mõlemaid 19. Kontaveiti kontole jäi kaks ässa ja kaks topeltviga, Tsurenkole vastavalt kaks ja üks. Tsurenko kasutas üheksast murdepallist neli. Kontaveit jõudis nelja murdepallini, kuid realiseeris vaid ühe.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad