Kontaveit alustas hooaega ülivõimsa võiduga

31.12.2018

Täna avaldatatud Kontaveit WuhanWTA edetabelis taas karjääri kõrgeimale kohale tõusnud Anett Kontaveit (WTA 20) alustas uut hooaega võimsa võiduga, alistades Brisbane’i turniiri avaringis hispaanlanna Carla Suarez Navarro (WTA 23) 6/0, 6/3.

Kontaveit sai magusa revanši mulluse Austraalia lahtistel saadud valusa kaotuse eest, kui Suarez Navarro teda napilt 4/6, 6/4, 8/6 võitis.

Tänast kohtumist alustas Kontaveit võimsalt, võites avaseti vaid 18 minutiga 6/0, kusjuures Suarez Navarro võitis kuue geimi peale kõigest seitse punkti.

Eesti esireket näitas head hoogu ka teises setis, minnes 3/0 juhtima. Siis suutis hispaanlanna kahes geimis enda servi hoida ja üheksandas geimis oli Suarez Navarrol mängu esimene murdevõimalus, aga Kontaveit hoidis oma servi ja võitis mängu.

Kohtumine kestis 52 minutit. Kontaveit servis hästi, ta lõi viis ässa, tegi ühe topeltvea ja võitis esimeselt servilt punkti 76% juhtudest. Üldskooris jäi eestlanna peale 53:33.

Järgmise ringi vastane selgub homses Petra Kvitova (WTA 7) ja Danielle Collinsi (WTA 35) vahelises kohtumises. Turniiril omab esimest asetust tiitlikaitsja Elina Svitolina (WTA 4) ja teist asetust tänavune US Openi võitja Naomi Osaka (WTA 5).

Nagu televaatajad märkasid, mängib Kontaveit sel hooajal Lacoste vormis.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad