Mölder noppis Rootsis noorte turniiril paarismängus turniirivõidu

03.12.2018

Tennis Europe Sp30Elite Hotels Junior Openil Norrköpingis võitis Markus Mölder kuni 14aastaste poiste paarismänguturniiri.

Üksikmängus teises ringis välja kukkunud Mölder näitas paarismängus head koostööoskust oma poolakast partneri Oskar Grzegorzewskiga, kellega saadi 3. kategooria turniiril esikoht. Mölder / Grzegorzewski võitsid avaringis rootslasi Mans Rendmari / Samuel Rovaid 6/4, 3/6, 10/6. Teises ringis saadi võit soomlaste Axel Eriksson / Axel Valavaara üle 6/3, 6/3.

Poolfinaalis alistati dramaatilises kohtumises esimesena asetatud Itaalia-Vene paar Matteo Covato / Ruslan Serazhetdinov 6/7(9), 7/6(4), 10/5. Turniirivõit vormistati finaalis prantsalste Clement Kubiak / Tiago Pires Antonio vastu 6/4, 6/4.

 

Vilniuses Tennis Europe 3. kategooria kuni 12aastaste poiste turniiril saavutas Georg Strasch paarismängus teise koha. Koos soomlasest partneri Otso Martikaineniga oldi kaheksa tugevama hulgas üle noatera paremad Poola paarist Filip Kosinski / Alan Wazny 6/1, 6/7(4), 11/9. Poolfinaalis võideti Poola-Läti paari Tomasz Berkieta / Nikita Gavrilonoksi 6/3, 6/2. Finaalis tuli vastamisi minna prantslastega Jules Caby / Michael Kouame ja võrdses mängus saadi napp 6/7(3), 5/7 kaotus.

Lukas Kristianson jõudis koos soomlasest partneri Leo Stenlundiga poolfinaali, kus kaotati Caby / Kouamele 3/6, 2/6.Uudiskiri

Registreeru uudiskirja saajaks

Sponsorid

Kuldsponsorid


Hõbesponsorid


Toetajad